Gràfica mural, testimoni històric - Patrícia Lázaro Pernias (Universitat Autònoma de Barcelona, 2017)
Ressenya sobre el llibre "Mi tío no se llama Sam. Estados Unidos en la gráfica cubana" d'Alfons González Quesada i sobre l'exposició de mateix titol.