Ensenyant el còmic. - Daniel Gómez Salamanca (Universitat Autònoma de Barcelona, 2016)
En aquesta ressenya presentem les reflexions al voltant de la seqüència didàctica Hagamos un cómic ¡Historietistas en Acción!.