Procesualność postpamięci i jej reprezentacje w literaturze oraz sztuce współczesnej - Marcin Chruściel (Ksiegarnia Akademicka Publishing, 2021)
Postmemory’s Processuality and Its Representations in Literature and Contemporary Art