Wielojęzyczność w literaturze dokumentu osobistego: funkcje wykładników transkodowych - Elżbieta Sękowska (Ksiegarnia Akademicka Publishing, 2021)
Multilingualism in the Literature of Personal Document: Functions of Transcode Markers