Effect of QuitoMax® product on the yield of garlic
The research was developed with the objective of evaluating the effect of QuitoMax® on the yield of garlic cultivation under organoponic conditions, clone “Chileno”, for this, four treatments were studied: T1 (control treatment, without the application of the product); T2 (100 mg ha-1)...
Guardado en:
Autores principales: | Alejandro Aquino Arencibia, Jovana Pérez Ramos, Enildo Osmani Abreu Cruz, Ramón Liriano González |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | ES |
Publicado: |
Universidad Central "Marta Abreu" de Las Villas
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/bb59cc21c7074d0398ec52a7ad2b3a7a |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Physiological, phenological and productive responses of tomato (Solanum licopersicum L.) plants treated with QuitoMax
por: Reyes-Pérez,Juan J., et al.
Publicado: (2018) -
Developmental Responses of Garlic to Temperature and Photoperiod
por: del Pozo L.,Alejandro, et al.
Publicado: (2005) -
Morphological and Biochemical Changes of Salmonella hadar Exposed to Aqueous Garlic Extract
por: Belguith,H, et al.
Publicado: (2009) -
EVALUACIÓN DE RENDIMIENTO Y NITRATOS EN AJO cv. NIEVE INTA CON RIEGO POR GOTEO
por: Gaviola,Silvia, et al.
Publicado: (2004) -
EFECTO DE PRODUCTOS NO CONVENCIONALES PARA EL CONTROL DE THRIPS TABACI (THYSANOPTERA: THRIPIDAE) EN EL CULTIVO DE AJO (ALLIUM SATIVUM) EN LA QUEBRADA DE HUMAHUACA (JUJUY-ARGENTINA)
por: Zamar,María Inés, et al.
Publicado: (2007)