"Every guest for three days" - Emilija Mijić (University of Belgrade, 2016)
Review of the book: Dragana Antonijević, Stranac ovde, stranac tamo: Antropološko istraživanje kulturnog identiteta gastarbajtera, Etnološka biblioteka 75, Odeljenje za etnologiju i antropologiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Srpski genealoški centar, Beograd, 2013.