Niemcy wobec kryzysu migracyjnego w Unii Europejskiej w latach 2011-2016 - Janusz Józef Węc (Ksiegarnia Akademicka Publishing, 2021)
Germany and the Migration Crisis in the European Union in the Years 2011-2016