Щодо ролі спадкових та середовищних чинників ризику у формуванні остеоартрозу в підлітків - N.V. Bagatska (Group of Companies Med Expert, LLC, 2020)
Мета — виявити негативні чинники спадковості та середовища в сім'ях підлітків, хворих на остеоартроз (ОА).