Біполярні електропристрої для коагуляції тканин в оториноларингології - I. A. Kosakivska (Group of Companies Med Expert, LLC, Kyev, Ukraine, 2017)
Хірургічні втручання на ЛОР-органах супроводжуються кровотечею, яка може мати різну тривалість й інтенсивність. Зупинка кровотечі особливо актуальна при хірургічних втручаннях на лімфаденоїдному глотковому кільці, зокрема в носоглотці.