The use of ICT in agroalimentary cooperatives management. The case of the province of Lleida
New technologies in information and communication are significantly affecting traditional business models, showing how the relationship between the company and its corresponding value chain is changing in recent years due to the new possibilities they offer. The aim of this paper is to analyze the c...
Guardado en:
Autores principales: | Yolanda Montegut Salla, Eduard Cristóbal Fransi, Maria Jesús Gómez Adillón |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN ES |
Publicado: |
AECOOP Escuela de Estudios Cooperativos
2013
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/c605652be93c48929298dda805555431 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
About the internet use in olive oil commercializacion. Sectorial analysis in Catalonia
por: Eduard Cristóbal Fransi, et al.
Publicado: (2015) -
Cooperativism 2.0: internet presence and e-commerce development in the olive catalan cooperatives
por: Eduard Cristóbal Fransi, et al.
Publicado: (2017) -
ANÁLISIS EMPRESARIAL DE LAS COOPERATIVAS DEL SECTOR DE LA FRUTA DULCE EN CATALUÑA / BUSINESS ANALYSIS OF CATALONIAN FRESH FRUIT COOPERATIVES
por: Eduard CRISTÓBAL FRANSI, et al.
Publicado: (2010) -
Análisis empresarial de las cooperativas del sector de la fruta dulce de Cataluña
por: Yolanda Montegut Salla, et al.
Publicado: (2010) -
Análisis interno de las cooperativas agroalimentarias catalanas desde una perspectiva comparada: los sectores del aceite y la fruta dulce
por: Yolanda Montegut Salla, et al.
Publicado: (2012)