The Use of Interactions Between Microorganisms in Strawberry Cultivation (Fragaria x ananassa Duch.)

As the market indicates a growing interest in organically grown fruit, there is a need for biostimulants to counter the adverse effects of pathogenic fungi and fungal-like-pathogens. Four microbial pathogens (Botrytis cinerea, Verticillium sp., Phytophthora sp., and Colletotrichum sp.) which are the...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Magdalena Drobek, Justyna Cybulska, Anna Gałązka, Beata Feledyn-Szewczyk, Anna Marzec-Grządziel, Lidia Sas-Paszt, Agata Gryta, Paweł Trzciński, Artur Zdunek, Magdalena Frąc
Formato: article
Lenguaje:EN
Publicado: Frontiers Media S.A. 2021
Materias:
Acceso en línea:https://doaj.org/article/c756bbc773f343e69570741b7e998d3e
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!

Ejemplares similares