About the internet use in olive oil commercializacion. Sectorial analysis in Catalonia
Cooperatives are organizations with great economic and social presence in Spain, and have a great influence on the rural economy. The main objective of this work is the analysis of the ICT uses by agribusiness cooperatives, focusing on the olive oil production to determine the main factors that infl...
Guardado en:
Autores principales: | Eduard Cristóbal Fransi, Yolanda Montegut Salla, Maria Jesús Gómez Adillón |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN ES |
Publicado: |
AECOOP Escuela de Estudios Cooperativos
2015
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/c7e2afa6f23b430cb813eb24690cf8e7 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Análisis interno de las cooperativas agroalimentarias catalanas desde una perspectiva comparada: los sectores del aceite y la fruta dulce
por: Yolanda Montegut Salla, et al.
Publicado: (2012) -
The sector of olive-oil cooperatives and the use of ICT: A comparative study regarding othe legal forms
por: Domingo Fernandez Uclés, et al.
Publicado: (2015) -
Cooperativism 2.0: internet presence and e-commerce development in the olive catalan cooperatives
por: Eduard Cristóbal Fransi, et al.
Publicado: (2017) -
Evaluación Biomecánica del Efecto de Bisfosfonatos y Aceite de Oliva en un Modelo de Remodelación Óseo en Fémur de Rata: Efectos en la Remodelación Ósea
por: Escudero,C, et al.
Publicado: (2017) -
Análisis Histomorfométrico de la Asociación de Aceite de Oliva y Bisfosfonatos en la Remodelación Ósea Periimplantaria
por: Escudero,Cristina, et al.
Publicado: (2017)