Zakłócenia w dziedzinie podobieństwa w komunikacji językowej osób z autyzmem – i co z tego wynika - Andrzej Kominek (Ksiegarnia Akademicka Publishing, 2014)
Similarity disturbances in the linguistic communication of autistic persons, and what follows from them