Effects of omega-3 polyunsaturated fatty-acid supplementation on neuropathic pain symptoms and sphingosine levels in Mexican-Americans with type 2 diabetes

Alfonso M Durán,1 Lorena M Salto,1 Justin Câmara,1 Anamika Basu,1 Ivette Paquien,1 W Lawrence Beeson,1,2 Anthony Firek,3 Zaida Cordero-MacIntyre,1,2 Marino De León1 1Center for Health Disparities and Molecular Medicine, Department of Basic Sciences, Loma Linda Univers...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Durán AM, Salto LM, Câmara J, Basu A, Paquien I, Beeson WL, Firek A, Cordero-MacIntyre Z, De León M
Formato: article
Lenguaje:EN
Publicado: Dove Medical Press 2019
Materias:
Acceso en línea:https://doaj.org/article/d0375f5396ba46fca13736a4d64b3b49
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!

Ejemplares similares