New Contexts in Teaching and Learning: International Perspectives, Birmingem, 2006 - Jana Baćević (University of Belgrade, 2016)
"New Contexts in Teaching and Learning:International Perspectives" četvrta je međunarodna godišnja konferencija koju organizuje Centar za sociologiju, antropologiju i politiku (C-SAP) u okviru Akademije za visoko obrazovanje Univerziteta u Birmingemu.