Rola zbiorowej świadomości językowej w badaniach z zakresu stylistyki historycznej - Krzysztof Maćkowiak (Ksiegarnia Akademicka Publishing, 2019)
The Role of Collective Linguistic Awareness in Research in the Field of Historical Stylistics