Quality evaluation of tithonia (Tithonia diversifolia) with fermentation using Lactobacillus plantarum and Aspergillus ficuum at different incubation times
Abstract. Pazla R, Jamarun N, Zain M, Yanti G, Chandra RH. 2021. Quality evaluation of tithonia (Tithonia diversifolia) with fermentation using Lactobacillus plantarum and Aspergillus ficuum at different incubation times. Biodiversitas 22: 3936-3942. This research aimed to evaluate the nutritional q...
Guardado en:
Autores principales: | Roni Pazla, Novirman Jamarun, Mardiati Zain, Gusri Yanti, Riki Hiskia Chandra |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN |
Publicado: |
MBI & UNS Solo
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/d6a7cd9638244714a35a30d4618bb9a9 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Milk production and quality of Etawa crossbreed dairy goat that given Tithonia diversifolia, corn waste and concentrate based palm kernel cake
por: Arief ARIEF, et al.
Publicado: (2020) -
Identifikasi Senyawa Flavonoid dari Daun Kembang Bulan (Tithonia Diversifolia) dengan Metode Pereaksi Geser
por: Aisyah Zirconia, et al.
Publicado: (2015) -
Nutrient Absorption in Tithonia Diversifolia
por: Julián Mauricio Botero-Londoño, Arnulfo Gómez-Carabali, Mónica Andrea Botero-Londoño
Publicado: (2019) -
Degradación ruminal in vitro en Tithonia diversifolia
por: Gary Alex Meza-Bone, et al.
Publicado: (2021) -
Coeficiente de Digestibilidad Aparente de Plantas Forrajeras Comunes en Zona Andina para Alimentación de Tilapia Nilótica (Oreochromis niloticus)
por: Hahn-von-Hessberg,Christine M, et al.
Publicado: (2016)