Antelias kirja Kaija ja Heikki Sirenin arkkitehtuurista - Riitta Nikula (Society for Art History in Finland, 2021)
Kirja-arvio teoksesta Juhana Lahti & Frans Autio, toim. Kaikki ja ei mitään. Arkkitehdit Kaija + Heikki Siren (Helsinki: Suomen arkkitehtuurimuseo, 2020).