Povodom publikacije "Pojmovnik kamenog doba" - Radmila Balaban (University of Belgrade, 2017)
Pojmovnik kamenog doba, Ivor Karavanić (ur.), Nikola Vukosavljević, Rajna Šošić Klindžić, Tihomila Težak-Gregl, Josip Halamić, Tomislava Bošnjak Botica, Bruno Nahod, 2015, Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet – FF Press – Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje. Zagreb, 338 str.