Evaluation of farmers’ knowledge on the rare Abyssinian pea (Pisum sativum var. abyssinicum) landraces of Ethiopia
Gebreegziabher BG, Tsegay BA. 2018. Evaluation of farmers’ knowledge on the rare Abyssinian pea (Pisum sativum var. abyssinicum) landraces of Ethiopia. Biodiversitas 19: 1851-1865. Abyssinian pea (Pisum sativum var. abyssinicum A. Braun) is a rare and problematic taxon requiring evaluation of presen...
Guardado en:
Autores principales: | BERHANE GEBRESLASSIE GEBREEGZIABHE, BERHANU ABRAHA TSEGAY |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN |
Publicado: |
MBI & UNS Solo
2018
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/dd0e72c2322f4626a86a72d266e80939 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Effects of terrains’ soil and altitude on performance of Abyssinian pea (Pisum sativum var. abyssinicum A. Braun) landraces of Ethiopia
por: BERHANU ABRAHA TSEGAY, et al.
Publicado: (2019) -
Effects of autoclaving on the apparent digestibility coefficient of dehulled pea seed meal (Pisum sativum L.) in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss W.)
por: Hernández,Adrián, et al.
Publicado: (2010) -
Increasing the rate of drying reduces metabolic imbalance, lipid peroxidation and critical water content in radicles of garden pea (Pisum sativum L.)
por: Ntuli,Tobias M, et al.
Publicado: (2013) -
The stage of seed development influences iron bioavailability in pea (Pisum sativum L.)
por: Katie L. Moore, et al.
Publicado: (2018) -
Characterization of pea seed nutritional value within a diverse population of Pisum sativum.
por: Gokhan Hacisalihoglu, et al.
Publicado: (2021)