Projekat "Problemi kulturnog identiteta stanovništva savremene Srbije" - Senka Kovač (University of Belgrade, 2016)
Projekat Odeljenja za etnologiju i antropologiju Filozofskog fakulteta u Beogradu "Problemi kulturnog identiteta stanovništva savremene Srbije".