Učenjaci, starinari, arheolozi – arheologija u svetlu sopstvene istorije, XXXIX godišnji skup Srpskog arheološkog društva, 2–4. jun 2016. - Zorica Kuzmanović (University of Belgrade, 2016)
XXXIX godišnji skup Srpskog arheološkog društva, 2–4. jun 2016