Хірургічне лікування інфільтратів черевної порожнини у підлітків з використанням струменевого гідроскальпеля - V. V. Skiba (Group of Companies Med Expert, LLC, Kyev, Ukraine, 2017)
Мета – покращення результату хірургічного лікування підлітків з інфільтративно-запальними процесами черевної порожнини з використанням струменевого гідроскальпеля.