Випадок синдрому хінмана у дитини віком 7 років - V. D. Malischuk (Group of Companies Med Expert, LLC, Kyev, Ukraine, 2018)
Наведено клінічний випадок синдрому Хінмана у дитини віком 7 років. Синдром Хінмана належить до важких форм нейрогенних розладів сечовипускання. Це рідкісна патологія, яка у вітчизняній літературі недостатньо висвітлена. У рамках обговорення проблеми вважаємо за необхідне звернути увагу на відсутність показань до оперативного втручання при цьому захворюванні.