Somaclonal variation induction of Bogor taro (Colocasia esculenta) by gamma irradiation
Abstract. Nurilmala F, Hutagaol RP, Widhyastini IM, Widyastuti U, Suharsono.2017. Somaclonal variation induction of Bogor taro (Colocasia esculenta) by gamma irradiation. Biodiversitas 18: 28-33. Taro (Colocasia esculenta (L.) Schott) is a staple food that all parts of the plants can be consumed fro...
Guardado en:
Autores principales: | FEBI NURILMALA, RICSON PEMIMPIN HUTAGAOL, IGA MANIK WIDHYASTINI, UTUT WIDYASTUTI, SUHARSONO SUHARSONO |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN |
Publicado: |
MBI & UNS Solo
2017
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/e2b596510fb84f18bceb7a0128ece973 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Evaluation of Taro (Colocasia esculenta L.) Cultivars for Growth, Yield and Quality Attributes
por: T Angami, et al.
Publicado: (2015) -
Effects of Salinity on the Growth and Nutrition of Taro (<i>Colocasia esculenta</i>): Implications for Food Security
por: Georgia R. Lloyd, et al.
Publicado: (2021) -
Genetic diversity in Eddoe Taro (Colocasia esculenta var. antiquorum) from Indonesia based on morphological and nutritional characteristics
por: Delvi Maretta, et al.
Publicado: (2020) -
Morphological, anatomical and isozyme variability among taro (Colocasia esculenta) accessions from southeastern part of Central Java, Indonesia
por: ARI PITOYO, et al.
Publicado: (2018) -
Efecto de los métodos de cocción por fritura en las propiedades fisicoquímicas y sensoriales de chips de taro (Colocasia esculenta)
por: Melissa Chong, et al.
Publicado: (2019)