Cooperativism 2.0: internet presence and e-commerce development in the olive catalan cooperatives
Nowadays the role of ICT in business management is a subject of growing interest to both academics and professionals. Web 2.0 has emerged as an important source of innovation that contributes to organizational performance and improving the firm’s competitiveness in the agricultural sector. However,...
Guardado en:
Autores principales: | Eduard Cristóbal Fransi, Yolanda Montegut Salla, Natalia Daries Ramon |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN ES |
Publicado: |
AECOOP Escuela de Estudios Cooperativos
2017
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/e2da576b094f45a0980c238165e24a9a |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
EVALUACIÓN DEL NIVEL DE ADOPCIÓN DE INTERNET EN LAS UNIVERSIDADES CHILENAS EN BASE AL MODELO eMICA
por: Cerpa,Narciso, et al.
Publicado: (2007) -
About the internet use in olive oil commercializacion. Sectorial analysis in Catalonia
por: Eduard Cristóbal Fransi, et al.
Publicado: (2015) -
Web 2.0, Social Networks and E-commerce as Marketing Tools
por: Mata,Francisco J, et al.
Publicado: (2014) -
La experiencia Kelluwen: Tres años de desarrollo y puesta en práctica de una propuesta de innovación didáctica con uso de TIC
por: Scheihing,Eliana, et al.
Publicado: (2013) -
Risco no Disco: um Estudo de Caso da Web Novela Brasileira
por: Farias Coelho,Patricia Margarida
Publicado: (2014)