STUDY OF MATRIX EFFECT IN PESTICIDE ANALYSIS BY GAS CHROMATOGRAPHY
In order to study the matrix-induced chromatographic response enhancement (matrix effect), we select three different types of biotic matrices (Lactuca sativa L., Physalis peruviana L. and Solanum tuberosum) and a group of pesticides of different physicochemical characteristics including organochlori...
Guardado en:
Autores principales: | Diego A. AHUMADA F., Jairo A. GUERRERO D. |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN |
Publicado: |
Universidad de Antioquia
2010
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/e3946c873ec04991965bcf10c72f2793 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
ESTUDIO DEL EFECTO MATRIZ EN EL ANÁLISIS DE PLAGUICIDAS POR CROMATOGRAFÍA DE GASES STUDY OF MATRIX EFFECT IN PESTICIDE ANALYSIS BY GAS CHROMATOGRAPHY
por: Diego A AHUMADA F, et al.
Publicado: (2010) -
Reduction of matrix effects in pesticide residue analysis in food by programmable temperature vaporizer
por: Diego Alejandro AHUMADA FORIGUA, et al.
Publicado: (2013) -
REDUCTION OF MATRIX EFFECTS IN PESTICIDE RESIDUE ANALYSIS IN FOOD BY PROGRAMMABLE TEMPERATURE VAPORIZER
por: D.A AHUMADA, et al.
Publicado: (2013) -
EL EFECTO DEL TRATAMIENTO DE IMPREGNACIÓN A VACÍO EN LA RESPIRACIÓN DE FRUTAS (manzana, fresa, melocotón y sandía) MÍNIMAMENTE PROCESADAS
por: Germán A GIRALDO G. -
EFFECT OF THE TREATMENT OF IMPREGNATING TO VACUUM IN THE BREATHING OF MINIMALLY PROCESSED FRUITS (apple, strawberry, peach and watermelon)
por: Germán A. GIRALDO G.
Publicado: (2009)