Den homosociale voldtægtskultur - Sara Gjermandsen (The Royal Danish Library, 2015)
Ved at analysere Jane Campions tv-serie, Top of the Lake, ønsker jeg gennem etableringen af en ny strukturel model at bidrage til en ny læsning af utopisk og dystopisk feministisk fiktion, hvorved begrebet voldtægtskultur (rape culture) nuanceres.