Хірургічні методи лікування метастазів легень у дітей зі злоякісними новоутвореннями - P. Sokur (Group of Companies Med Expert, LLC, Kyev, Ukraine, 2018)
Мета: покращення результатів лікування дітей, хворих на солідні злоякісні новоутворення з метастатичним ураженням легень.