Газдан полимер маҳсулотлар олиш истиқболлари - Фарход Бахтиёр ўғли Бобоқулов (Open Science LLC, 2021)
Мақолада газдан поливинилхлорид смолалари олишнинг бир неча хил усуллари ва улардан саноатда самарали фойдаланишнинг тўғрисида фикр юритилган.