Frans van Niekerk, Joey Basson en Kobus Grobler (Samestellers). Wilde Woordeboek. - A.F. Prinsloo (Woordeboek van die Afrikaanse Taal-WAT, 2012)
Review of Frans van Niekerk, Joey Basson en Kobus Grobler (Samestellers). Wilde Woordeboek.