Dette nummers samlede anmeldelser - Anne Scott Sørensen (The Royal Danish Library, 2013)
I dette nummer er følgnde bøger blevet anmeldt:Judith Butler: Kønsballade: Feminisme og subversionen af identitet. På dansk ved T. Houborg (Oversat fra Gender Trouble – Feminism and the Subversion of Identity, 2nd Edition, 1990). Forlaget THP, 2010.Jytte Larsen: Også andre hensyn. Dansk ligestillingshistorie 1849-1915, Aarhus Universitetsforlag, 2010. Sylvia Walby: The Future of Feminism. Polity, 2011.