Twórczość Harukiego Murakamiego w świetle zjawiska transkulturowości - muzyczne studium przypadku - Anna Duda (Ksiegarnia Akademicka Publishing, 2021)
Haruki Murakami’s writings in the light of phenomenon of transculturalism – music case study