A Поліноміальна апроксимація динамічних сигналів одноплатформених ЖД ваг - Illia Kolysnychenko (Zaporozhye National Technical University, 2021)
Мета роботи. Отримання апроксимуючої функції (або системи апроксимуючих рівнянь), яка з мінімальною похибкою зробить наближення до наявних даних по проїзду залізничних об’єктів через 1-но платформні залізничні ваги.