Siniša Malešević. Sociologija etniciteta. 2009. Beograd: Fabrika knjiga, Edicija REČ, str. 351 - Ljubica Milosavljević (University of Belgrade, 2016)
Prikaz knjige "Sociologija etniciteta", Siniše Maleševića.