Szanse i perspektywy Polski w latach 1989-1990 widziane przez pryzmat opinii „polskiego Londynu” - Joanna Pyłat (Ksiegarnia Akademicka Publishing, 2021)
Hopes, Opportunities and Perspectives. Poland 1989‑1990 seen through the Prism of “Polish London”