آشتی شهر و طبیعت - فرنوش پورصفوی (Nazar research center for Art, Architecture & Urbanism, 2023)
نوشتۀ حاضر متن سخنرانی خانم دکتر «ناتالی بلان» در همایش «هنر، شهر، طبیعت» است که با اندکی تلخیص منتشر می‌شود. این همایش، هشتمین نشست از سری نشست‌های «پدیدارشناسی منظر شهری» است که در یازدهم شهریور 1395 توسط پژوهشکدۀ نظر و با حمایت سازمان زیباسازی شهر تهران برگزار شد. ناتالی بلان، جغرافیدان و پژوهشگر، مدیر لابراتوار پژوهشی «لادیس»، استاد دانشگاه پاریس دیدرو (پاریس 7) و متخصص در موضوعات «طبیعت در شهر» و «زیبایی‌شناسی محیطی» است.