Модельна оцінка результативності інноваційної діяльності економічного суб’єкту в контексті сталого розвитку (на прикладі домогосподарства) - Roman V. Ivanov (Oles Honchar Dnipro National University, 2021)
Мета роботи: Розробити модель формування економічної поведінки домогосподарств в умовах балансу доходів і витрат, яка дозволяє провести якісну оцінку впливу інноваційної діяльності домогосподарства на процеси сталого розвитку.