Balkan's idols - Lidija Radulović (University of Belgrade, 2016)
Vjekoslav Perica, Balkanski idoli: religija i nacionalizam u jugoslovenskim državama (1 i 2), Biblioteka XX vek, Knjižara Krug, Beograd 2006.