Comparison of wild and domesticated hot peppers fruit: volatile emissions, pungency and protein profiles
Capsicum plant species are globally cultivated in warm and temperate regions, being important for agro-economic, biological and cultural aspects. While their worldwide spread and their ability of cross-pollination to easily hybridize play an important role in the formation of numerous species and v...
Guardado en:
Autores principales: | Diego Comparini, Cosimo Taiti, Matteo Lanza, Federico Vita, Camilla Pandolfi, Simone Luti, F. Spinelli, Luigia Pazzagli, Stefano Mancuso |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN |
Publicado: |
Firenze University Press
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/f271ccabd2944cdf9c8ed35126810f3b |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Path analysis in multicollinearity for fruit traits of pepper
por: da Silva,Anderson Rodrigo, et al.
Publicado: (2013) -
ANALYTICAL APPROACHES IN UNVEILING THE COMPATIBILITY OF COLLAGENASE WITH ADDITIVES IN VIEW OF ITS COLLOIDAL DELIVERY
por: Vijay,Landge Anil, et al.
Publicado: (2019) -
Evaluación diagnóstica de fracciones cromatográficas de Fasciola hepatica mediante Western Blot y ELISA en animales infectados
por: FREDES,F., et al.
Publicado: (1997) -
Comparación de SDS-PAGE y métodos inmunoquímicos para la detección de proteínas de soja en productos cárnicos crudos y cocidos
por: Cellerino,Karina, et al.
Publicado: (2012) -
Genetic characterization and cotyledon color in lentil
por: Erdoğan,Cahit
Publicado: (2015)