A Book about Us: A Scientific Study of The Position of The Academic Community During the Reform of the University of Belgrade - Marija Brujić (University of Belgrade, 2021)
Ivana Gačanović. Univerzitet i kultura revizije. Antropološka analiza. 2019. Beograd: Odeljenje za etnologiju i antropologiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Centar za antropologiju javnih i praktičnih politika i Dosije studio