Lav, veštica i orman: Uporedni prikaz dve sekcije na 16th Annual Meeting of European Association of Archaeologists - Uroš Matić (University of Belgrade, 2016)
Izveštaj sa 16. Godišnjeg susreta Evropske asocijacije arheologa.