Intensive pig farming: Ethical considerations
Pork is the most widely consumed meat in the world. To produce the quantities of pig meat needed to meet customer demand, pig farms have become industrialized systems and hundreds of millions of pigs around the world are kept in these factories. The author highlights the main knowledge on natural pi...
Guardado en:
Autor principal: | Elena Lara de la Casa |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN ES |
Publicado: |
Universitat Autonoma de Barcelona. Facultat de Dret
2017
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/f3345e4b206f404188a03a7dc1a3f7dd |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Internship at Compassion In World Farming
por: Anaële Genet
Publicado: (2017) -
Crónica Animal Law and Ethics Conference, Zurich 2012
por: Carlos Andrés Contreras López
Publicado: (2012) -
An ethical case study: Castration of piglets without anesthesia
por: Amanda Whitfort
Publicado: (2014) -
Experimentación animal, Real Decreto 53/2013
por: Elisabet Miras Lara
Publicado: (2015) -
Ordenanza sobre animales de compañía en Cerdanyola del Vallés
por: Elisabet Miras Lara
Publicado: (2013)