Dette nummers samlede anmeldelser - Gry Høngsmark Knudsen (The Royal Danish Library, 2011)
I dette nummer er følgnde bøger blevet anmeldt:Mühleisen, Wencke og Åse Røthing (red.): Norske seksualiteter. Cappelen Akademisk Forlag, 2009.Gabriella Nilsson: Könsmakt eller häxjakt? Lunds Universitet. Avdelingen för etnologi med folklivsarkivet. Institutionen för kulturvetenskaper, 2009.Christina Jansson: Maktfyllda möten i medicinska rum. Debatt, kunskap och praktik i svensk förlossningsvård 1960-1985. Sekel Bokförlag, 2008.Lise Busk Jensen: Romantikkens forfatterinder. Gyldendal, 2009.