Quod hodie non est, cras erit, czyli Czego dziś nie ma, będzie jutro. Qui multum habet, plus cupit, czyli Kto wiele ma, więcej pragnie - Urszula Zaliwska-Okrutna (Ksiegarnia Akademicka Publishing, 2021)
Quod hodie non est cras erit or What is not today shall be tomorrow