’Aktivisme’: drop det begreb! - Hans Mouritzen (Cappelen Damm Akademisk NOASP, 2021)
Forskningen bør ikke ukritisk overtage begreber, som politikerne på et givet tidspunkt finder nyttige – som f.eks. ’aktivisme’ i dansk diskurs.