The forms of international specialization and ensuing economic flows. Case study on the cocoa products
The development of the world economy is primarily determined by the process of international specialization. The production of the specialized economic branches is usually distinguished by high quality; therefore, it is demanded in the world market. Since each country specializes in the production o...
Guardado en:
Autores principales: | Elina BENEA-POPUȘOI, Melisa CASAPU |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN RO |
Publicado: |
Academy of Economic Studies of Moldova
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/f7f43f39f0f5498e80f8c166b692f37a |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
EL CHOCOLATE, UN PLACER SALUDABLE
por: Valenzuela B,Alfonso
Publicado: (2007) -
Historia del chocolate : edición española efectuada a partir de la segunda edición francesa revisada y actualizada /
por: Harwich Vallenilla, Nikita
Publicado: (2018) -
Effect of the consumption of chocolate enriched with tryptophan and resveratrol on biochemical markers and oxidative stress in a healthy population
por: Jennyfer FLÓREZ-MENDEZ, et al.
Publicado: (2019) -
La innovación en la industria de alimentos: Historia de algunas innovaciones y de sus innovadores
por: Valenzuela B,Alfonso, et al.
Publicado: (2015) -
Determinación de las Propiedades de Textura de Tabletas de Chocolate Mediante Técnicas Instrumentales
por: Alvis,Armando, et al.
Publicado: (2011)