Prevazilaženje "Evropskog nasleđa": Oslobađanje etnološke imaginacije – Izveštaj sa IX kongresa SIEF-a (16-19. juni, Deri/ Londonderi, Velika Britanija). - Mladena Prelić (University of Belgrade, 2016)
Izveštaj sa IX kongresa SIEF-a.