Ligestillingspolitik som diskurs og praksis - Rikke Randorff Hegnhøj (The Royal Danish Library, 2003)
Rikke Randorff Hegnhøj anmelder "Ligestillingspolitik som diskurs og praksis" af Anette Borchost og Drude Dahlerup.