Korak ka obnovi sociologije (sa)znanja u nas - Miloš Jovanović (University of Belgrade, 2016)
Društvo i znanje: sociološka hrestomatija. Priredili Dušan Marinković i Dušan Ristić. 2015. Novi Sad: Mediterran Publishing, pp. 538.